Cum sa joci pe multiplayer cossacks


Nu scrie numai sfaturi şi tactici. 

 Pentru întrebări şi probleme contactatine

Lansarea, jocului cossacks, . După începerea jocului, faceţi clic pe apoi multiplayer selectaţi Deathmatch acum la partea de jos a GameSpy alege pe Opţiuni Internet, faceţi clic pe Creare joc. 
Acum trebuie să stabilească Nick nostru, dacă ai face-o prima dată (şi dacă sunteţi de lectură acest lucru ca să zic aşa) a demonstrat un meniu unde puteţi introduceţi adresa de e-mail, după ce face acest lucru, faceţi clic pe Next. Acum joc vă cere să introduceţi o parolă, pe care îl va folosi cazacilor. După introducerea faceţi clic pe Next din nou. intra acum nickname-ul sub care doriţi să jucaţi, apoi faceţi clic pe Next (daca vor fi arătate, cu nickname este folosit, doar să-l ignore). Acum aveţi în faţa mea de profil, nu trebuie să-l completeze, dacă nu doriţi Pur şi simplu faceţi clic pe Submit. 

2. Creare server. 
a) În timp ce suntem conectat la server, ai nevoie de ceva pentru a juca. Puteţi crea propriul joc, făcând clic pe opţiunea creare server  Când selectaţi această opţiune, meniul este prezentat, în cazul în care primul determină numele jocului, mai jos puteti determina la ce nivel jucători juca, indiferent dacă jocul este să fie creditate în clasament şi numărul de jucători de pe serverul pe care este clasat pe locul (în cazul în care doriţi să-l joace pe 3v3 6) . În partea de jos aveţi pentru a aduce jocul dispune de asemenea de o parolă, util daca esti cu cineva înregistrate la 1v1, şi nu vreau pe cineva să vă deranjez. După asumarea joc, sunteţi în sala de aşteptare şi pentru jucători. Pe partea dreaptă a alege metoda prin care vrei să te joci . Dacă doriţi ca cineva să scoată din cameră, doar să faceţi clic pe mouse-porecla lui şi selectaţi opţiunile Kick. 
Fiind într-o cameră, puteţi sări de pe chat, unde puteti invita jucătorii să vi se alăture, fa-o făcând clic pe (în camera), chat opţiune, care este pe dreapta, şi cum vrei să mergi înapoi la faceţi clic pe cameră pe spate la joc (colţul din dreapta jos a ecranului). Cum  un număr corespunzător de jucători, echipe alege culorile (fiecare trebuie să fie diferite) si start
b) Pentru a simplifica uneşte alte jocuri, primul lucru pe care o facem în tabelul Version alege pentru a afişa numai versiunea joc de ceea ce am. Când selectaţi această opţiune, selectaţi jocul din directorul şi faceţi clic pe Join. 

 Uneori fiind la, dorim să facem o intalnire cu cineva, sau un minut pentru a vorbi. Noi folosim mesaje private. Pentru a începe căutarea pentru o conversaţie pe lista de jucători, dintre care vrem să vorbim, faceţi clic pe porecla lui, şi o listă de opţiuni alegeţi "marionetă a nor" (a treia opţiune de la dreapta). Acum, tipul de mesaj şi apăsaţi pe Enter. Pentru a face mai uşor de citit ce jucători să ne scrieţi la priv, selectaţi opţiunile pe care le-am văzut în fereastra de chat numai mesaje private (general şi aşa că nimeni nu citeşte fereastra!) Această opţiune este situat în dreapta jos în colţul de chat. Dacă doriţi să trimiteţi acelaşi jucător, din nou, un mesaj (sau conversaţie), faceţi clic pe ceea ce este deja scris, apoi a intrat automat în pseudonimul său, şi nu au nevoie de a re-l caute pe lista. 
joc pe mesaj privat utilizând tasta de răspuns F1 (după ce a scris mesajul nu clic, dar intra in F1). 
Ea De asemenea, mentionam ca 2v2 joc sau 3v3 scrie teze pe priv, sau de a intra, a scrie un mesaj, Ctrl + Enter, datorită mesajului vor vedea numai aliaţii noştri. 
 

Theme Designed by Grozavu.ro