Naţiunii Din joc

 

Naţiuni

 

Austria - armata este foarte similar cu alte ţări din Europa de Vest. În secolul al XVII-lea, cu toate acestea, a până la trei unităţi speciale sunt muşchetari blindate, numit Roundashir de infanterie şi cavalerie numit croaţi.

Algeria este foarte specific la joc. Redarea Algeria ar trebui să încerce să rezolve cât mai repede posibil duel în favoarea sa, pentru ca timpul trece şansele de a câştiga scădere Algeria.

Anglia are o armata similare cu alte ţări din Europa de Vest. În secolul al şaptesprezecelea ar trebui să se concentreze în primul rând pe blindate şi pikinierach bun Strzelce
Ţările de Jos are trupe ca şi alte ţări din Europa de Vest. În secolul al şaptesprezecelea ar trebui să se concentreze în principal pe pikinierach blindate bun. Trăgători sunt o unitate specială aici.
Franţa are trupe similare din Europa de Vest în alte ţări. Ea are, de asemenea, o unitate specială. În secolul al şaptesprezecelea pikemen blindate sunt shootere bune şi standard trebuie să fie baza a armatei.
Piemont are un militar ca şi alte ţări din Europa de Vest. În secolul al şaptesprezecelea ar trebui să se concentreze în principal pe pikinierach blindate bun. Trăgători sunt standard şi sunt destul de bine.

Polonia în secolul al XVII-lea, diferă semnificativ de alte ţări. Husari înaripat este cea mai buna unitate militară. Unităţi aflate la dispoziţia lor exclusiv de a: muşchetar de 18W. şi Pikinier de 17W.

Portugalia are un militar ca şi alte ţări din Europa de Vest. "Unitatea" este un şantier naval de aici care poate trage ca un turn.
Prusia în secolul al optsprezecelea nu stea pentru a fi nimic special. Standard Infanterie - pikemen, muşchetarii şi grenadiers. Din secolul al optsprezecelea cavalerie sunt cele mai bune kirazjerzy.
Rusia - probabil cea mai puternică şi cea mai uşoară de a stăpâni de stat. pikemen ruse sunt cele mai bune dintre toate. Bătălii navale sunt cele mai bune Excel sprijinit iahturi fregată.
Saxonia este cu siguranţă cea mai bună ţară din Europa de Vest. Din secolul al optsprezecelea cavalerie sunt cele mai bune kirazjerzy. După îmbunătăţiri da sfaturi, chiar husari poloneze.
Spania - tara cu cea mai faimoasa in joc. În secolul al XVII-lea, are o unitate specială - sunt muşchetari blindate.
Suedia are trupe ca şi alte ţări din Europa de Vest. În secolul al şaptesprezecelea ar trebui să se concentreze în principal pe pikinierach blindate bun. Din secolul al optsprezecelea cavalerie sunt cele mai bune kirazjerzy.
Turcia este o ţară destul de interesant. Turcia nu poate avansa din secolul al XVIII-lea. La mare, Turcia este la fel de periculoase ca Algeria. El are o Xebecki - navele care sunt rapid şi la fel de puternic ca fregate.

Ucraina , la prima vedere este cel mai slab, dar în mâinile unui jucător experimentat cele mai bune. Navele sunt călcâiul lui Ahile din Ucraina. Dacă juca pe insule sau râu că Ucraina nu are nici o şansă. Există doar o bucătărie, şi feriboturi.

Veneţia este similar cu alte ţări. În secolul al şaptesprezecelea ar trebui să se concentreze în principal pe pikinierach blindate bun. Bătălii navale sunt cele mai bune Excel sprijinit iahturi fregată.


Theme Designed by Grozavu.ro