Cossacks disponibil pe platforma  AppUp

 

 

Cooperarea laborioase cu Intel a dat rezultate bune Cossacks: Back to War joc de strategie, prin intermediul AppUp, o orientate digital platformă de distribuţie netbook-urilor dezvoltat de Intel.

Versiunea downloadable include cazacilor complet: Înapoi la joc război, precum şi toate campaniile din titlurile precedente cazacii, inclusiv cazaci: European Wars şi cazacilor: The Art of War.

Plăţi prin Webmoney, făcând astfel procesul de achiziţie şi mai uşor acum.

 

Cossaks  Back To War reducere  pe Steam

În aceste zile festive, serviciul de distribuţie digitală oferă ABUR vânzări fără precedent - până la 03 ianuarie 2011 puteţi achiziţiona GSC Game World jocuri cu o reducere unică de 50%! Cazacii, STALKER şi Heroes of Empires anihilat au devenit atât de accesibile ca niciodată înainte.

Veţi fi încântaţi să aflaţi că ABUR acceptă plăţi Webmoney, făcând astfel procesul de achiziţie şi mai uşor acum.

Pentru a proceda la pagina de marfuri jocuri, click here.

 

Cossaks  Back To War lansat pe Steam

 

Veşti bune pentru fanii strategie - foarte apreciate şi cele mai bune de vânzare pentru Cossacks: Back to War este acum disponibil pentru download digital pe Steam de servicii.

Spre deosebire de eliberarea vechi, jocul este acum optimizat pentru a rula pe ambele Vista şi Windows 7 OS. Foarte uşor de reţinut şi orice-sistem-friendly (chiar si netbook-uri se poate executa!), Jocul este de numai 4.99 dolari pentru versiunea completă.
Cossacks: Back to Warl este disponibil în limbile engleză, germană, franceză şi rusă.

 

 

Theme Designed by Grozavu.ro