28 February 2015 20:44        
Home pageDownloadForumCossacksCompetiti FIFAAvatareCoduri JocuriCautare
Navigare
  · Home page
· Download
· Forum
· Cossacks
· Competiti FIFA
· Link-uri Web
· Parteneri
· Cerinte Sistem Jocuri
· Felicitari jocuri
· Avatare
· Topuri jocuri
Informati
· Coduri Jocuri
· Intrebari frecvente
· News Games
· Contactati-ne
· Cautare
· Adrese de huburi
Trucuri Jocuri
· Action & Shooters
· Racing & Sports
· Adventure & RPG
· Strategii
· Salvari Jocuri
· Trailers jocuri
· Site Map
· Photogallery

Conectare
 
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Utilizatori conectaţi
  · Vizitatori conectaţi: 1

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 533
· Cel mai nou membru: alex

 

Parteneri
 

league of legends
  joc de legenda

Google translate
 

 

 
 
Ştiri
Locul României în Lumea Gaming 2014

Locul României în Lumea Gaming 2014

Sursa informațiilor:

Newzoo este unul dintre cele mai cunoscute și răspândite site-uri de cercetare a pieței și consultanță financiară al cărei subiect este lumea gaming. În cel mai recent update al statisticilor de venituri din lumea gaming, un punct de interes prezintă fără dubiu cifrele absolute și poziția relativă a României în Lume.

Următoarele cifre sunt bazate pe rapoarte financiare ale companiilor, date de tranzacții financiare, cercetare a consumatorilor primari și conține estimări și presupuneri. Datele referitoare la venituri sunt calculate pentru cele generate de clientul „clasic” în industria gaming, hardware și software și exclud taxele, servicii inter-companii și firmele de jocuri de noroc și pariuri. În următoarele date se includ și previziunile pentru restul anului

 

La scară globală România ocupă locul 39, fiind încadrată în următorul fel:

34 Indonezia 146,684,000$
35 Arabia Saudită 143,522,000$
36 Noua Zeelandă 140,004,000$
37 Chile 13,225,000$
38 Egipt 122,434,000$
39 România 122,354,000$
40 Ucraina 118,604,000$
41 Cehia 117,774,000$
42 Malae 93,896,000$
43 Philippine 93,148,000$

România devansează deci întreaga zonă Est Europeană (mai puțin Polonia și Rusia) incluzând Grecia, precum și țări cu o populație numeroasă sau potente financiar precum Hong Kong, Africa de Sud, Iran, UAE, Pakistan sau Maroc.

Țări cu o populație mică ce au intrat în top 100 sunt Islanda (88), Malta (97), Luxemburg (71), Cipru (92) și Estonia (83).

Întregul tabel 100 poate fi accesat aici.

Mai jos puteți observa informațiile grafice, primele ilustrații tratând zona Est Europeană, apoi venind cea Globală, urmată de celelalte regiuni:

sursa http://computergames.ro/

· Xgames la 25 October 2014 09:00:46 · Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 111 Vizualizări · Imprimă
joc CaesarIA


joc  CaesarIA

CaesarIA este un remake al un joc de strategie economica de școală veche, Cezar III, care este o capodoperă printre jocuri de acest gen, în opinia noastră. Există diferite jocuri de strategie economică și pot fi defalcate la subtipurile dar din punctul nostru de vedere Cezar cuprinde planificarea, construcția, diplomație și campanii militare.

· Xgames la 24 January 2015 08:04:26
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 36 Vizualizări · Imprimă
School of Dragons

School of Dragons


Fii Dragon Trainer Ultimate! Creați-vă propriul Viking și tren dragoni în acest MMO 3D.
Alăturați-vă Scoala de Dragoni unde poți juca în animație DreamWorks "Cum sa iti dresezi dragonul" univers cu toate dragoni preferate și prieteni Viking. Învață totul, de la elementele de bază stiinta la arta de mingi de foc de fotografiere, toate în timp ce creșterea prin cerul de pe propriul tău dragon!

Ridicați, hrăni și tren dragon dvs. - mai mult vă realiza cu dragon dvs., mai mult de obligațiuni cu ea și creșterea în rîndurile la Scoala de Dragoni. De asemenea, se alăture cu alte persoane din clanuri de aventură împreună și domina terenul de Berk în timp ce obținerea faimă și recompense!

Experiența toată distracția și aventura "Cum sa iti dresezi dragonul", într-o lume 3D, atunci când vă înscrieți în Școala de Dragoni!


Cerințe de sistem

Windows
Mac OS X
  • Processor: Pentium 4+ or equivalent
  • Memory: 1 GB RAM
  • Graphics: 256 MB
  • DirectX: Version 9.0
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 5 GB available space
 • Minimum:
· Xgames la 08 December 2014 19:50:19
Citeşte mai mult · 81 Vizualizări · Imprimă
FifaRomania moare sa speram ca o sa renvie

FifaRomania la final: 2002-2014


In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand cu anul 2001, prima versiune a site-ului a venit putin mai tarziu. In perioada 2002-2010 am avut parte de multe patch-uri, o multime de editori foarte talentati si o echipa excelenta alaturi de care a fost o adevarata onoare sa lucrez.

In toti acesti ani am scos peste 10 serii de patch-uri ce adaugau Liga 1 in Fifa. De la RCfifaromania_mareIF 2002, primul nostru patch, pana la RLSP 2012, am desenat echipamente, logouri, reclame, ghete, am modelat jucatori si o multime de stadioane. Am fost prima echipa ce a introdus soundtrack propriu pentru un patch national.

In 2010 am lansat unul dintre cele mai mari patch-uri pentru seria Fifa: RLSP 2010 a insemnat 115 echipe romanesti, 39 de stadioane, 106 fete pentru jucatorii romani, 8 echipamente pentru arbitrii si multe altele. A fost probabil unul dintre cele mai bune momente pentru FifaRomania. Dar cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, a venit vremea sa lasam locul altor persoane care lucreaza in prezent cu aceeasi pasiune cu care lucram si noi in urma cu multi ani.

 

 

FifaRomania a fost o experienta extraordinara pentru toti cei implicati in proiect, dar nu am fi reusit niciodata sa facem tot ceea ce am facut pana acum fara ajutorul vostru, ajutorul celor care ne-au vizitat in toti acesti ani, cei care ne-ati downloadat patch-urile (peste 4 milioane de downloaduri), cei care ati tinut forumul activ si in viata din primele zile, pana in ultimii ani in care site-ul si echipa nu a mai avut nici o activitate.

FifaRomania isi va incheia activitatea pana la sfarsitul acestei luni, urmand ca site-ul si forumul sa fie inchise, urmand ca toate datele legate de downloaduri, userii de pe frum si mesajele sa nu mai fie disponibile.

Tuturor, va multumim!

 

Articol preluat dupa http://www.fifaromania.net

 

· Xgames la 24 July 2014 15:25:16
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 188 Vizualizări · Imprimă
Cum sa faci propiu tau joc RPG


Cum sa faci propiu tau joc RPG

De fapt tot ce va trebuie este o licenta RPG Maker XP costa 22,99€

RPG MAKER vă permite să creați un joc original  fără nici o cunoaștere prealabilă de specialitate sau de formare . RPG MAKER XP este plin de functiile  , inclusiv criptarea datelor de joc și o caracteristică de scripting care vă permite să schimbați inima motorului MAKER RPG .

Prin îmbunătățirea mediului de operare , programul poate oferi acum suport pentru un ecran full - color și capabilități grafice foarte mult îmbunătățite . Cu suport pentru PNG modul full - color și canal alfa , puteți ajusta setările pentru transluciditatea grafic , precum și specificați culoarea transparent . RPG Maker XP include trei straturi de hartă , permițându-vă pentru a crea hărți complexe și stratificate . Programul include un set de bază de grafică și sunete pe care le puteți folosi și modifica , fără costuri suplimentare . Puteți importa , de asemenea, propriile dvs. grafică și sunete , ceea ce face jocul sta cu adevărat afară .

RPG MAKER XP este echipat cu sistemul Scripting Ruby joc ( RGSS1 ) , bazat pe limbajul Ruby și personalizate special pentru acestcum sa crezi proiu joc program . Deși stăpânirea RGSS poate dura ceva timp , acesta este un instrument puternic în personalizarea complet jocul . Puteți folosi RGSS pentru a schimba modul în care jocul arata , se simte , sunete și piese de teatru . În cazul în care programarea nu este doar punctul forte dvs. , puteți apela la o mare varietate de script-uri create de utilizator , care este comun în cadrul comunității Maker RPG .

RPG MAKER XP este perfect pentru începători și experți deopotrivă

· Xgames la 02 March 2014 14:48:32
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 337 Vizualizări · Imprimă
Nou record de utilizatori SteamNou record de utilizatori Steam

7.190.578 utilizatori
Popularitatea magazinului/serviciului/platformei creată de Valve a atins noi culmi weekend-ul trecut când nu mai puțin de 7 milioane de utilizatori Steam au fost online în același timp. Acest lucru s-a întâmplat în plină promoție  care se va încheia mâine, 3 decembrie.

Recordul anterior, de 6 milioane, s-a înregistrat în noiembrie 2012, cu ocazia promoției similare de anul trecut, iar cel de 5 milioane în timpul Steam Holiday Sale 2011.

Din punct de vedere al numărului total de utilizatori, situația stă astfel: 40 de milioane – Steam Holiday Sale 2011, 50 de milioane – Steam Autumn Sale 2012 și 65 de milioane – octombrie-noiembrie 2013.
sursa http://computergames.ro/nou-record-de-utilizatori-steam/
· Xgames la 02 December 2013 17:25:04
0 Comentarii · 278 Vizualizări · Imprimă
un joc mai bun ca seria nfs

RIDGE RACER™ Driftopia

Gen: Avanpremiere, Gratuite, Curse
Data lansării: 9 Sep 2013
Joc în avanpremieră

"Ridge Racer Driftopia un joc de curse este gratuit. Driftopia distileaza experiența Ridge Racer la elementele esențiale ale conducere, deriva și distrugere.


Cu mai mult de 20 de mașini și 10 piese de la lansare, pachete de zi cu zi de carduri de rapel și kituri de reparații, și mult mai mult continut disponibil în joc, nu derivă trebuie să se termine.
Caracteristici cheie

Semnătură seria "derivă și manipularea arcade sunt în centrul experienței de joc perfect reglate
Vizuale modernizate, cu efecte de iluminare și distrugere îmbunătățite pentru a face cele mai multe dintre mașini distructibile și medii extrem de detaliate
Peste 20 de mașini și 10 piese de pe o zi, cu cărți de rapel de zi cu zi și kituri de reparatii, plus conținut mult mai suplimentare disponibile în joc
Addictive modul cariera Duhul cu bonusuri, puncte, și provocări pentru a debloca, și decizii strategice pentru a face ca jucătorii urca pe clasamentul mondial, nivelul de sus masinile lor, și să câștige carduri de rapel de valoroase avantaje în joc
Multiplayer asincron permite jucătorilor să cursa pentru a rade de secunde ale timpului de masini altor jucători "fantomă chiar și atunci când deconectat

Cerinte de Sistem

minim:
Sistem de operare: Windows XP, Vista SP2 pe 32 de biți, Windows 7, Windows 8 (ferestrele până la data de și mai recent pachet service pack instalat)
Procesor: Dual Core Athlon X2 2,6 GHz sau Intel echivalent
Memorie: 2 GB RAM
Grafica: 512 MB ​​RAM, ATI Radeon 4850 sau mai mare, - NVIDIA GeForce 8800GT sau mai mare
DirectX: 9.0c Version
Hard Drive: 850 MB spațiu disponibil
Placa de sunet: DirectX compatibil
· Xgames la 16 September 2013 10:41:52
Citeşte mai mult · 0 Comentarii · 343 Vizualizări · Imprimă
 
 

 

 

Ceas
 

cossacks
  art of war

 

Patenerii
 

Parteneri Media
  DIRECTOR WEB Publicitate Online Powered by MyPagerank.Net Vizitează PHP-Fusion România Web-Links.ro
Boxlinks - Linkuri utile
Director Web
felicitari deosebite

Bun venit pe www.grozavu.ro ! Mereu Alaturi De tine!!
Portalul tau: jocuri si distractie
Cele mai bune jocuri de lan ,Cheats, codurile, sugestii,trucuri,indicii sunt doar aici.
© 2008 & 2012DX-WOW theme originally by DX-Portal />Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
880,530 vizite unice