02 July 2022 00:00        
Home pageDownloadForumCossacksCompetiti FIFAAvatareCoduri JocuriCautare
Navigare
  · Home page
· Temeni si Conditi
· Download
· Forum
· Cossacks
· Competiti FIFA
· Link-uri Web
· Parteneri
· Cerinte Sistem Jocuri
· Felicitari jocuri
· Avatare
Informati
· Topuri jocuri
· Coduri Jocuri
· Intrebari frecvente
· News Games
· Contactati-ne
· Adrese de huburi
Trucuri Jocuri
· Cautare
· Action & Shooters
· Racing & Sports
· Adventure & RPG
· Strategii
· Salvari Jocuri
· Trailers jocuri
· Site Map
· Photogallery

Conectare
 
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

 

 

 
 
Întrebări frecvente: Istorie Counter Strike
Istoria cs1.6 ?

Istoria cs1.6 ?
Unul dintre cele mai importante jocuri la persoana I, Half Life este "Zeul" jocurilor de acest gen. Lansat in 1998, inainte de Unreal Tournament, Soldier of Fortune si alte succese de acest gen, acest joc este inca unul dintre cele mai jucate jocuri online.

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit de Half-Life, un FPS revolutionar, un FPS ce nu lipseste din vasta arhiva a unui gamer adevarat, un FPS ce a cāstigat peste 50 de premii "Cel mai bun joc al anului", oferite de diverse publicatii de specialitate. Half-Life este cunoscut pentru faptul ca a pus bazele genului ce urma sa devina īn scurt timp genul cel mai apreciat. Half-Life a dat nastere unui joc devenit, īn numai cāteva luni, un fenomen. Dar ce este acest fenomen? De ce este asa de cunoscut?

Fara indoiala MOD-ul de Half-Life cel mai popular si iubit la ora actuala de catre gamer-ii din toata lumea, si anume Counter-Strike, domina fara drept de apel severele de multiplayer on-line. Si asta intamplandu-se in fata unor rivali de temut precum Quake 3 Arena, Unreal Tournament, Tribes 2 sau Castle Wolfenstein. Conform unor statistici, in orice moment aproximativ 30-40 de mii de oameni joaca pe serverele publice de Half-Life, iar 90% dintre acestia prefera Counter-Strike.


Counter-Strike este cea mai palpitanta experienta de joc in mai multi jucatori care combina toate elementele universului online din Half-Life cu noi optiuni pentru un singur jucator si pentru mai multi jucatori, este un joc de echipa, iar jucatorii pot fi teroristi sau anti-teroristi. Fiecare echipa are acces la munitie si echipamente diferite si fiecare jucator are caracteristici unice si posibilitatea de a-si imbunatati echipamentul in momentul in care indeplineste cu succes fiecare misiune. Este disponibil un numar mai mare de misiuni, fiecare avand obiective specifice, cum ar fi salvarea ostaticilor si eliminarea structurilor cheie ale inamicilor.

Inca de la lansarea sa in toamna anului 1999, Counter-Strike a facut ravagii printre jocurile pentru mai multi jucatori si a devenit cel mai jucat joc online surclasand toate celelalte jocuri de acest gen.
 
 

 

 

Ceas
 

cossacks
  art of war

 

Parteneri Media
 


felicitari deosebite

Bun venit pe www.grozavu.ro ! Mereu Alaturi De tine!!
Portalul tau: jocuri si distractie
Cele mai bune jocuri de lan ,Cheats, codurile, sugestii,trucuri,indicii sunt doar aici.
© 2008 & 2012DX-WOW theme originally by DX-Portal />Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2022 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
2,491,596 vizite unice